Van Halbeek Accountancy

Home

Van Halbeek Accountancy | Jos van Halbeek

Persoonlijke aandacht schenken, topkwaliteit leveren en volledig ontzorgen op financieel-economisch, fiscaal en administratief gebied. Exact dat zijn de kernbegrippen van Van Halbeek Accountancy.

De dienstverlening omvat onder meer:

  • het samenstellen van jaarrekeningen,
  • het verzorgen van belastingaangiften en
  • advisering op financieel, fiscaal en administratief-organisatorisch gebied.

Van Halbeek Accountancy richt zich op het midden-en-kleinbedrijf; van eenmanszaak tot grotere concernverbanden. Het is een sector waarin Jos van Halbeek de afgelopen jaren in diverse functies expertise opbouwde. Naast registeraccountant en accountant/relatiebeheerder was hij tevens kantoorvoorzitter bij diverse gerenommeerde (middel)grote accountants- en belastingadvieskantoren.

Deze kennis en ervaring sterkten het inzicht dat er in de markt voor financiële dienstverlening aan het MKB een grote behoefte bestaat aan hoogwaardige kwaliteit tegen acceptabele tarieven. Met andere woorden: in de visie van Van Halbeek Accountancy ontbreekt een passend aanbod tussen de prijstechnisch interessante administratiekantoren enerzijds en de accountants- en belastingadvies­kantoren anderzijds.

Exact deze lacune weet Van Halbeek Accountancy met maatwerk in te vullen. Met name ook omdat het kantoor niet de eigen organisatie centraal stelt, maar de focus volledig richt op de opdrachtgever, de ondernemer en zijn of haar onderneming.

Accountancy is mensenwerk bij uitstek. Neem daarom voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op. Van Halbeek Accountancy is u graag van dienst!